Ons Vertelaanbod

Vertelkring Het Vijfde Seizoen is vaak te gast bij allerlei evenementen in en om Nijmegen en organiseert ook geregeld zelf voorstellingen. Hiernaast is het ook mogelijk om onze vertellers te boeken voor een verhaal of voorstelling bij u thuis of op uw evenement.

Verhalenkoerier


Tijdens de lockdown was normaal optreden voor publiek niet mogelijk en als alternatief hebben we toen de ‘Verhalenkoerier’ bedacht.
Dit houdt in dat een verteller bij u thuis aan de deur, in de woonkamer, in de tuin of aan bed komen en daar een of twee verhalen vertellen. Het gaat om korte optredens voor volwassenen en/of kinderen van circa een half uur.
De Verhalenkoerier komt in principe in Nijmegen, bezoekjes buiten Nijmegen kunnen eventueel in overleg met de verteller. Het is mogelijk om eventuele verhaalwensen aan te geven maar we garanderen niet dat die ook ingewilligd kunnen worden.
Een bezoek van de Verhalenkoerier kost €25,- en kan geboekt worden via  vertelkringhet5eseizoen@gmail.com

Verhalen op feesten en evenementen


Wilt u verhalen op een feest, evenement of andere happening die de huiselijke sfeer overstijgt, dan kunt u ook hiervoor vertellers van Het Vijfde Seizoen boeken.
We komen dan met twee of meer vertellers en verzorgen een optreden van 45 minuten tot een uur bestaande uit meerdere verhalen. Ook hierbij geldt dat we in Nijmegen komen en dat optredens buiten Nijmegen alleen in overleg soms mogelijk zijn. Verhaalwensen kunnen worden doorgegeven en dan zullen we in overleg bepalen of en hoe deze ingevuld kunnen worden.
Een optreden van Het Vijfde Seizoen kost voor niet-commerciële activiteiten €100,-. Voor commerciële activiteiten en bedrijven is de prijs in overleg.
U kunt onze vertellers boeken via vertelkringhet5eseizoen@gmail.com